ZAPEČENÉ ČOČKOVÉ FUSILLI
Často slýchávám ... "miluji těstoviny, ale nemůžu si je dát, jelikož jsou sacharidová bomba!" Což nemusí být úplně vždycky pravda. V obchodech se čím dál častěji setkávám s různými druhy těstovin plné bílkovin. Jedním z nich jsou i tyto fusilli z červené čočky, které obsahují 23 % bílkovin.
Doba přípravy: 25 min.
Ingredince:
200 g těstovin z červené čočky
200 g žampionů
1 menší cuketa
1 paprika
1 balení tofu
3 vejce
200 g žampionů
1 menší cuketa
1 paprika
1 balení tofu
3 vejce
1) Do vroucí vody dáme vařit těstoviny zhruba na 8-10 min.
2) Žampiony, cuketu i papriku nakrájíme na kostky a orestujeme v pánvi na olivovém oleji.
3) Do zeleninové směsi přidáme na kostky nakrájené tofu.
4) V zapékací míse promícháme zeleninovou směs s tofu a uvařené těstoviny. Vše zalijeme rozšlehanými vejci a na závěr posypeme sýrem.
5) Pečeme v troubě na 200 °C cca 10-15 minut.
Přeji dobrou chuť.
Vaše Fit.Food.Lover
0 komentářů