V poslední době jsme si zamilovala avokádo. V tomto receptu se krásně doplňuje s domácími vajíčky. Opět se jedná o rychlý pokrm, který je nejčastěji zařazován do snídaňových menu. Přiznám se, že u nás tento recept zařazujeme spíš na večeře. Jako pečivo jsem použila náš domácí brusinkový chléb, který též najdete mezi recepty na blogu. Krásně se tak zkombinovala slaná chuť avokádové pasty a sladkých brusinek v chlebu. Každému z nás připravuji toast trošicku jinak. Sobě do avokádové pasty přidávám trochu rozmačkaného česneku, pod kterou někdy mažu hummus.
Doba přípravy: 15 min.
Ingredience:
1 plátek chleba
1 avokádo
1 vejce
sůl a pepř
1 lžička šťávy z citronu
1 vejce
1) Chleba nasucho opečeme na pánvi
2) Dužinu z avokáda rozmačkáme vidličkou, smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem.
3) Mezitím si uvaříme vajíčko.
4) Opečený chléb namažeme avokádovou pastou, na kterou následně položíme rozkrájené vajíčko.
1 plátek chleba
1 avokádo
1 vejce
sůl a pepř
1 lžička šťávy z citronu
1 vejce
1) Chleba nasucho opečeme na pánvi
2) Dužinu z avokáda rozmačkáme vidličkou, smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem.
3) Mezitím si uvaříme vajíčko.
4) Opečený chléb namažeme avokádovou pastou, na kterou následně položíme rozkrájené vajíčko.
Přeji dobrou chuť.
Vaše Fit.Food.Lover
0 komentářů