KOKOSKY
Co ještě, ještě za cukroví? Letos jsme do našeho výběru zařadili i kokosky. Hlavním důvodem byly zbývající bílky z předchozího pečení. Díky tomuto receptu můžete jednoduše připravit nízkosacharidové cukroví ... tedy vlastně necukroví.
Ingredience:
200 g strouhaného kokosu
5 bílků
2 lžíce kokosového oleje
špetka soli
50 g hořké čokolády
5 bílků
2 lžíce kokosového oleje
špetka soli
50 g hořké čokolády
1) Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhého sněhu.
2) Kokos smícháme s kokosovým olejem.
3) Do vyšlehaného sněhu vmícháme kokosovou směs.
4) Pomocí lžičky tvoříme kokosky na plech.
5) Pečeme cca. 20 minut při 180 °C.
6) Upečené kokosky necháme vychladnout.
7) Čokoládu necháme rozpustit v horké lázni.
8) Kokosky namáčíme spodní stranou do čokolády.
Přeji dobrou chuť.
Vaše Fit.Food.Lover
0 komentářů