KOKOSKY

by - neděle, prosince 22, 2019


Co ještě, ještě za cukroví? Letos jsme do našeho výběru zařadili i kokosky. Hlavním důvodem byly zbývající bílky z předchozího pečení. Díky tomuto receptu můžete jednoduše připravit nízkosacharidové cukroví ... tedy vlastně necukroví.  


Ingredience:

200 g strouhaného kokosu
5 bílků
2 lžíce kokosového oleje
špetka soli
50 g hořké čokolády


1) Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhého sněhu.
2) Kokos smícháme s kokosovým olejem.
3) Do vyšlehaného sněhu vmícháme kokosovou směs. 
4) Pomocí lžičky tvoříme kokosky na plech. 
5) Pečeme cca. 20 minut při 180 °C.
6) Upečené kokosky necháme vychladnout. 
7) Čokoládu necháme rozpustit v horké lázni.
8) Kokosky namáčíme spodní stranou do čokolády.


Přeji dobrou chuť.
Vaše Fit.Food.Lover


You May Also Like

0 komentářů