RIZOTO S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU A KUŘECÍM MASEM
Opět jeden receptík s hlívou ústřičnou. No prostě se té houbařské sezony nemohu dočkat.
Doba přípravy: 30 min.
Ingredience:
200 g rýže na rizoto (Riso Arborio)
2 kuřecí prsa
250 g hlívy ústřičné
1 cibule
2 lžíce olivového oleje
čerstvé bylinky (např. rozmarýn či bazlka)
1) Dostatečné množství vody (přibližně 4-násobek množství rýže) přivedeme k varu. Do vroucí vody přidáme rýži a vaříme cca. 15 min.
2) Než se nám uvaří rýže, tak si orestujeme najemno nakrájenou cibulku.
3) Následně přidáme na kousky nakrájená kuřecí prsa a hlívu. Vše společně orestujeme.
4) Do pánve přidáme uvařenou rýži a vše důkladně promícháme.
5) Na závěr rizoto dochutíme nasekanými čerstvými bylinkami.
Přeji dobrou chuť.
Vaše Fit.Food.Lover
0 komentářů