RAJČATOVÁ POLÉVKA
Taky to máte rozdělené, že v zimě dáváte přednost polévkám a v létě salátům? Tímto pokrmem jistě nic nezkazíte ani v létě, ba naopak ... Já mám například tuto dobrotu spojenou s prosluněným chvílemi v Itálii. Takže neváhejte a vydejte se s námi na cesty díky této lahodné polévce.
Doba přípravy: 30 min.
Doba přípravy: 30 min.
Ingredience:
2 balení pasírovaných rajčat (dohromady 1000 g)
1 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce olivového oleje
zakysaná smetana
sůl
pepř
1 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce olivového oleje
zakysaná smetana
sůl
pepř
1) Nakrájenou cibuli orestujeme na olivovém oleji.
2) Přidáme utřený stroužek česneku a zjemna opečeme.
3) Poté přidáme pasírovaná rajčata. Osolíme, opepříme, a můžeme přidat i pár nasekaných listů bazalky. Vaříme 20 min.
4) Hotovou polévku ozdobíme zakysanou smetanou a listy čerstvé bazalky.
Přeji dobrou chuť.
Vaše Fit.Food.Lover
0 komentářů