RAJČATOVÁ POLÉVKA

by - středa, května 23, 2018



Taky to máte rozdělené, že v zimě dáváte přednost polévkám a v létě salátům? Tímto pokrmem jistě nic nezkazíte ani v létě, ba naopak ...  Já mám například tuto dobrotu spojenou s prosluněným chvílemi v Itálii. Takže neváhejte a vydejte se s námi na cesty díky této lahodné polévce.

Doba přípravy: 30 min.

Ingredience: 
2 balení pasírovaných rajčat (dohromady 1000 g)
1 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce olivového oleje
zakysaná smetana
sůl 
pepř


1) Nakrájenou cibuli orestujeme na olivovém oleji.
2) Přidáme utřený stroužek česneku a zjemna opečeme.
3) Poté přidáme pasírovaná rajčata. Osolíme, opepříme, a můžeme přidat i pár nasekaných listů bazalky. Vaříme 20 min.
4) Hotovou polévku ozdobíme zakysanou smetanou a listy čerstvé bazalky.


Přeji dobrou chuť.
Vaše Fit.Food.Lover


You May Also Like

0 komentářů