PHO GA
Opět se dostáváme k jednomu z receptů, který byl inspirován našimi toulkami po cizích zemích. Tentokrát zavzpomínáme na putování po Vietnamu, kde jsme měli možnost ochutnat vynikající polévky, tzv. "Pho".
Doba přípravy: 20 min (+ 6 hod. varu na mirném ohni) ⏰
Ingredience:
6 kuřecích hřbetů na polévku
1 cibule
2 stroužky česneku
koriandr
bazalka
chilli paprička 🌶
limetka
250 g plochých rýžových nudlí
1) Kuřecí hřbety opláchneme. Následně je vložíme do hrnce a zalijeme vodou, aby byly ponořené. Přidáme oloupanou a přepůlenou cibuli, česnek a pár koleček chilli papriček. Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme cca. 6 hodin (čím déle, tím lépe).
2) Nudle zalijte vařící vodou. Jakmile změknou, scedíme je a následně připravíme do misek.
3) Na nudle poklademe maso z kuřecích hřbetů. Následně zalijeme horkým vývarem.
4) Polévku posypeme nasekanými bylinkami (koriandrem a bazalkou), limetkou a pokrájenou chilli papričkou.
Vaše Fit.Food.Lover
0 komentářů